Paroli sustav

Paroli sustav

2015-06-29 08:55:19 - Braňo "Ace"

Paroli sustav je druga omiljena (ne jedina) rulet strategija. Možda zvuči poznato, ali je vrlo sličan poznatom Martingale sustavu. Mnogo ljudi to čak naziva reverzni Martingale ili anti-Martingale. Razlika između dvije stretegija leži u činjenice da s Paroli Vi ne povećavate Vašu okladu kada gubite već kada pobjeđujete. To znači da se Vi kladite na pozitivan progres a ne negativan progres kao Martingale.

Ukoliko ste strpljiv igrač i možete obuzdati Vaše emcije, s ovom strategijom imate odličnu šansu da budete uspješni na duge staze.

Princip Paroli strategije

Princip Paroli sustava je vrlo jednostavan. Možete se kladiti na što želite, ono što je važno su pobjedničke šanse od 50:50. Za razliku od drugih strategija, možete promijeniti čak na što se kladite tijekom igračke sekvence. To znači ukoliko se kladite na crno u prvom krugu, možete se sigurno kladiti na paran broj u drugom krugu. S Paroli, to nema učinka na sustav.

Na početku Vi se kladite na posebnu sumu, npr. 1 euro na crveno i ukoliko pobjedite, uvijek udvostručite okladu. Trebate dakle da ulažete svoje cijele prošle pobjede plus početni ulog. Ukoliko izgubite, počinjete od početka, s ulogom od 1 euro. U cijeloj sekvenci Vi samo rizikujete Vašu početnu okladu u prvom krugu. Vaši gubitci bi se trebali uvijek nadoknaditi s Vašim pobjedama.

Najvažniji aspekat ove strategije je da spoznate kada stati s igrom, dakle da znate kada se Vaša sekvenca završava. Važno je da se ne stavi točka gdje počinjete ponovno previsoko. Zlatno pravilo kaže tri puta je dovoljno. To znači da nakon svake treće pobjede Vi se vraćate natrag na početak oklade Vašeg početnog uloga, npr. €1. Kasnije možete isprobati sekvencu u 4 igre.

Mi možemo objasniti ovu strategiju koristeći sljedeću tabelu:

Prva oklada Druga oklada Treća oklada Rezultat
1€, pobjeda 2€, gubitak - 1€
1€, gubitak - 1€
1€, pobjeda 2€, pobjeda 4€, gubitak - 1€
1€, pobjeda 2€, gubitak - 1€
1€, gubitak - 1€
1€, pobjeda 2€, pobjeda 4€, pobjeda + 7€

Prednosti i nedostaci

Najveći nedostatak ovog sustava je da bi bili u kreditu, trebate kompletirati cijelu trenutnu sekvencu. Ukoliko zakažete, Vi gubite Vaš početni ulog. I kako vidite u tabeli, nije uvijek moguće završiti sekvencu. Na drugoj strani, s pobjedničkom sekvencom dobijate dobru pobjedu.

Sažetak

Bez obzira na nedostatke, Paroli je vrlo popularna igračka strategija. Nažalost, ljudska psiha je vrlo jaka i mnogo igrača ne može napustiti dobru sekvencu i s riječima "samo još jedna igra", izgube sav osvojen novac. Ukoliko to možete uraditi, imate odličnu šansu da idete kući s debljim novčanikom.

Probajte omiljenu igru besplatno
Europski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Francuski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se