Martingale sustav

Martingale sustav

2015-06-16 10:22:26 - Braňo "Ace"

Ne možete početi s drugom strategijom izuzev Martingale. Martingale strategija je legendarna i najpopularnija strategija igrača na svim kontinentima. I početnici i stalni igrači je vole.

Ukoliko ste zainteresirani za početke strategije, to je zapravo nešto u što se možete kladiti. Jedna verzija kaže da potiče iz 18. stoljeća, u Francuskoj dok se igrala igra za glavu ili rep. Druga verzija priče tvrdi da je izmislio vlasnik kasina u Londonu John Henry Martindale. Strategija je po njemu dobila ime nakon što mu je ime pogrešno izgovoreno. Vjerojatno nikada nećemo saznati pravu istinu.

Kao što je prethodno rečeno, Martingale je najpopularnija strategija među igračima, ali ne samo igračima ruleta. Razlog zašto je tako popularna je zbog toga što je relativno jednostavna i pravolinijska. Nema potrebe za teškim kalkulacijama i igrači uvijek znaju gdje se nalaze.

Prinicip Martingale strategije

Princip sam po sebi je jednostavan i izvodi se iz teorije vjerojatnosti. Igrač počinje ulaganjem 1 eura na bilo koju boju, na primjer crnu. Ukoliko imate seriju dobitaka, na Vama je koliko ćete ulagati. Ukoliko izgubite, morate udvostručiti Vaš prethodni ulog. Ovo znači ukoliko uložite 1 euro i izgubite, Vaš sljedeći ulog na boju mora biti 2 eura. Ukoliko ponovno izgubite, morate ponovno udvostručiti svoj ulog, ovaj put to su 4 eura. Nastavljate na isti način sve dok ne pobijedite. Sa ovim sustavom, trebate završiti svaku seriju ispred sa iznosom početnog uloga (u našem slučaju 1 euro).

Za serije gdje pogodite boju, kladite se na četvrti pokušaj, Vaši ulozi će biti kako slijede: 1+2+4+8=15. Vaš ukupni ulog je 15 eura. Vaš 4. ulog je bio 8 eura a Vaši dobici su 16 eura. Tako da ste za 1 euro ispred. Kako planirate nastaviti igrati nakon dobitka je Vaša stvar. Mi preporučamo uvijek početak iznova.

Nedostaci Martingale sustava

Martingale sustav ima naravno svoje nedostatke. Iako statistički nevjerojatno, najveći nedostatak sustava je gubljenje niza uloga, nakon kojih možete izgubiti sav Vaš novac oko 12. runde klađenja. Danas mnoge igre također imaju gornju granicu klađenja. Ovo znači da kasino ili određena igra prihvataju samo uloge od određenog iznosa. Martingale je 100 % uspješan samo ukoliko imate beskonačno sredstava. Nažalost, ovo nije moguće i morate imati malo više sreće kako bi nastavili s Vašom igrom.

Sažetak

Ovaj sustav nije za nestrpljive igrače i za one koji žele osvojiti nešto na brzinu. Strpljenje se isplati više nego išta; samodisciplina se zahtijeva još više. Nije svatko sposoban podnositi dugi niz gubitaka i nastaviti povećavati svoje uloge. Dobre stvari očekuju strpljive.

Probajte omiljenu igru besplatno
Europski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Francuski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se