Parlay rulet strategija

Parlay rulet strategija

2015-06-29 09:54:36 -

Postoje sofisticirani sustavi koji zahtijevaju stvarnu koncentraciju i zapisivanje stvari - ukratko, strategije na koje se morate fokusirati. Ali mi ćemo se fokusirati na suprotnost ovih sustava: Parlay sustav.

Ovo je veoma jednostavan i u principu agresivan sustav. Parlay zavisi više od sreće nego ostali sustavi, ali Vas nagrađuje za veći rizik s većim dobicima. Tako da zavisi od Vas želite li ga koristiti.

Kako je strategija stvorena

Legenda kaže da je igrač, njegovo ime je sada zaboravljeno, jednom došao u kasino da igra rulet. Kladio se na boju i iznenada je ugledao prelijepu damu kao djelitelja. Dok je njegov pogled prešao linijama njenog savršenog tijela, četiri igre su prošle i vidio je iznenađen da je sada imao nekoliko puta njegovog početnog uloga.

Jer je boja na koju se kladio došla nekoliko puta u redu. Tako je naučio da je šansa za seriju iste boje u ruletu veoma visoka, tj. da se opcije za pobjedu ne mijenjaju često. Da sve sažmemo u jednom, iza svake genijalnosti se nalazi žena.

Parlay sustav principi

Cijeli sustav je u biti običan. U prvoj igri morate uložiti svoju izabranu sumu na opciju 1:1 pobjeda. To jeste, ili na crveno/crno, paran/neparan ili visoko/nisko. Ukoliko osvojite sljedeću opkladu, onda se kladite duplo, tj. vaša početna opklada plus Vaši dobici.

Dužina serija zavisi od Vas, ali mi preporučujemo prestanak nakon 4 dobitka. Vjerojatnoća da će ono što sada igrate ponovno doći peti put je niska. Nema potrebe za žaljenjem zbog prestanka: sada ste dobili 16 puta Vašeg početnog uloga. Nakon gubitka, trebate ponovno početi s minimalnim ulogom.

Primjer

Ulog Rezultat Iznos dobitaka
1. ulog je crno €2 rezultat crno - dobitak + €2
2. ulog je crno €4 rezultat crno - dobitak + €4
3. ulog je crno €8 rezultat crno - dobitak + €8
4. ulog je crno €16 rezultat crno - dobitak + €16

Nedostaci ove strategije

Već smo ih spomenuli. Više nego u ostalim strategijama, oslanjate se na čimbenik slučajnost (sreća, intuicija, itd.). Zbog toga je ova strategija riskantna i korisna samo kao dodatak drugom sustavu.

Sažetak

Agresivne strategije su korisne kada igrate u npr. rulet turnirima. Kada imate dan kada ne želite pamtiti složene sustav u glavi, Parlay strategija je savršeno rješenje. Ali zavisi koliko ste uspješni u ostvarenju pobjedničkih linija. Kada uspijete, možete zaraditi lijep novac. Pokušajte.

Probajte omiljenu igru besplatno
Europski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Francuski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se