On-line rulet turniri

On-line rulet turniri

2013-07-22 21:03:23 -

Bilo bi besmisleno napomenuti da roulette omogućava svojim igračima nezbrojne uloge. Jako je važno zapamtiti da su mogućnosti za pobjedu iste kako s nižim tako i s vežim omjerom isplate. Ovo omogućava igračima da igraju praktično beskonačan broj strategija.

Koje strategije su dobre za on-line roulette turnire?

Odgovorimo na ovo pitanje malim primjerom:

S on-line roulette turnirima ne morate odlučiti odmah hoćete li igrati agresivno ili konzervativno. Trebate samo zapamtiti da možete ulagati parno preko cijelog omjera isplate - crveni X ulog na broju.

Recimo da imate sada 1000 čipova i da ste odlučili pridružiti se jednom od dva on-line ruolette turnira. Prvo što trebate razjasniti je koliko rundi možete igrati za vrijeme vremenskog ograničenja za on-line turnir. Uzmimo 20 rundi kao naš primjer. Ovo znači da možete uložiti 50 čipova na svakoj rundi.

Broj mogućnosti za igranje ovih 50 čipova je praktično beskonačan. Ali držimo se pravila parnih uloga i uložit ćemo 40 čipova na crveno i 10 čipova na razvdojeni ulog (omjer isplate 17:1).

Pobjeda na crvenom će donijeti samo 40 čipova, ali češće. Nećete pobijediti tako često kao na razdvojenom ulogu, ali ćete pobijediti super 170 čipova.

Naravno da možete nastaviti ovako za vrijeme trajanja turnira, ali je često potrebno izabrati agresivniju strategiju:

  • Na primjer možete pomjeriti 10 čipova sa crvenog na razdvojeni ulog. Uz malo sreće uzet ćete 340 čipova.
  • Druga mogućnost je ulagati 30 čipova na crveno, 10 na razdvojeni ulog i ostalih 10 na speficifični broj. Ukoliko sve bude u redu, uzet ćete 350 čipova.

Samo će nekoliko igrača doći do konačne runde i pobijediti glavnu nagradu. Možete gledati svoj rang na jasnoj tabeli tijekom turnira, a kada mislite da Vam nagrada izmiče iz ruku, zapamtite sljedeće pravilo: Što više riskirate, veća je Vaša šansa za pobjedu.

Pridružite se roulette turniru
Probajte omiljenu igru besplatno
Europski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Francuski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se