Europski rulet

Europski rulet


Ocjena od Grisio VIP Club Net Entertainment
Vrsta igre Stolna kasino igra
Rezolucija 4:3
Igrači koji se vraćaju 97,3%
Min. ulog €1
Maks. ulog €500
Na koga igra cilja Novi i napredni igrači
Značajke igre Specijalne table za uloge, vrući i hladni brojevi, dinamički panel, racetrack, statistike igre, popularni ulozi, auto-igra

Na prvi pogled Europski rulet od Net Entertainment je veoma dobar. Njegov intuitivni dizajn s naglaskom na jednostavne kontrole, glasovne obavijesti tijekom gire i sveukupna igra zajedno predstavljaju vrhunsku svjetsku igru.

Igrači stavljaju svoje čipove jednostavno kao da je riječ o stvarnom stolu za rulet u kasinu. Također mogu pomjerati ili promijeniti svoje uloge. Poruke za pomoć koje se pojavljuju kada se prelazi s mišem preko svakog uloga olakšavaju odluku igračima. Igrač prima interaktivne informacije o ulozima, potencijalnim dobicima kao i klađenju ili ograničenjima na stolovima. Tabla s informacijama o igri nalazi se na gornjem desnom kutu i mijenja se dinamički tijekom trenutne faze igre. Igrač također može vidjeit listu pobjedničkih brojeva, kao i vruće i hladne brojeve od prethodnih 500 rulet rundi. Ukoliko Vam se sviđa klađenja na susjednim džepovima kotača ruleta, možete staviti uloge kada otvorite "racetrack" tablu.

Tabla sa statistikom igre je jednostavan koncept, a dodaje ekstra stvari igri. Statistike ruleta su prikazane s urednom grafikom a igrač može staviti i dodatne uloge preko ove table.

Omiljeni ulozi su također uključeni u igru. Nakon stavljanja čipova na stol, igrač otvara "Omiljeni ulozi" izbornik i stavlja ih pod izabrano ime. Mogu koristiti svoju omiljenu kombinaciju za klađenje u bilo koje vrijeme u budućnosti i automatski distribuirati čipove na stolu.

Igraj igru Europski rulet za stvarni novac u Mr Green kasinu.
Igrajte i osvojite
Igrajte ostale online igre s ruletom besplatno
Europski rulet Roulette Net Entertainment Igrajte
Premium Roulette Pro Roulette Playtech Igrajte
Francuski rulet Roulette Net Entertainment Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte
Premium European Roulette Roulette Playtech Igrajte
Američki rulet Roulette Net Entertainment Igrajte
Premier Roulette Diamond Edition Roulette Microgaming Igrajte
Roulette Diamonds VIP Roulette EASIT Igrajte
Rulet (profesionalne serije) Roulette Net Entertainment Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se