O nama, Grisio VIP Club

O nama, Grisio VIP Club

Grisio VIP Club je međunarodni tim koji čine igrači i profesionalci u sferi iGaming poslovanja. Mi redovito testiramo rulet, blackjack, slotove i ostaline online kasino igre. Zajedno, mi ocjenjujemo ponude pojedinačnih online kasina na europskom tržištu.

Igrači uglavnom procjenjuju raznovrsnost igara, mogućnost igranja, korisničko sučelje, potporu korisnicima, jednostavnost komandi igara i opći utisak. Naši profesionalci, na drugoj strani, provjeravaju sigurnost, kredibilitet brenda i razinu pruženih usluga. Na kraju se objave najbolji i nagrade pred pozvanim gostima.

Portalom upravlja Grisio Ltd. s registriranim uredom na Sejšelima. Za više informacija o nama molimo posjetite www.grisio.com. Naš urednički tim se sastoji od: Emilio Valiota, Jack "Gamblestar", Stipe Brnas, Shala Zobi i ostali povremeni urednici. Svaki sadržaj koji je ovdje objavljen je zaštićen.

Probajte omiljenu igru besplatno
Expert Roulette Roulette IGT Igrajte
Francuski rulet Roulette Net Entertainment Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se