Reely Roulette

Reely Roulette


Ocjena od Grisio VIP Club Leander Games
Besplatna internetska igra Reely Roulette
Besplatno igranje privremeno nije dostupno.
Vrsta igre Video Slot igra
Rezolucija 4:3
Vrsta valjka Okretni valjci
Krugovi 5 krugova, 3 redova, 30 linija opklade
Vratite se na igrača 95,5%
Min. opklada 0,01€
Maks. opklada 10€
Džekpot 10000€
Značajke igre Wild Symbol, Scatter Symbol, Bonus game, Autoplay

Kombiniranje ruleta i slota? Možda izgleda prvo kao luda ideja, ali u Leander Games su pokšali da to urade i to radi iznenađujuće dobro. Reely roulette je savršena kombinacija dvije neovisne vrste igara. Na prvi pogled, to izgleda kao normalan slot s pet kotača bez posebnih elemenata.

Grafike su lijepe, s vrlo ugodnim retro elementima. Cijela igra ima stil koji liči na tridesete i četrdesete. Ali ne očekujte neke velika grafičke elemente. Na kraju, stil ruleta ne daje mnogo prosotra za grafike da se pokazuju. Cijeli retro stil je pojačan glazbom, koja se ponavlja u kratkoj petlji. Iako je glazba lijepa, Vi ćete to isključiti nakon kratkog vremena.

Pravila su jednostavna. Izaberite broj redova s kojim želite igrati, stavite ulog i okrenite slot. Na desnoj strani ekrana, to je jedno neprimjetno dugme (ZAVRTI SVOJ RULET). Jedan pritisak će kompletno promIjeniti igru.

Umjesto klasičnog slota, iznenada također igrate rulet (a sa "također", mislimo simultano). Od sada kada god okrenete valjke, možete staviti ulog na slotove kao i staviti klasične rulet uloge.

Kretanje loptice je zamijenjeno poljem u centralnom redu petog valjka. Njegova vrijednost uvijek predstavlja vrijednost polja gdje je "loptica zaustavljena". Rulet ulozi su uvijek postavljeni koristeći trenutni ulog na pobjedničkom ulogu. Ovo Vam omogućava jednostavno umnožavanje Vaših pobjeda.

Čak možete osvojiti i više novca ako dobijete bonus simbole simultano na 3. 4. i 5. valjku. Ovo pokreće bonus igru (rulet s nekoliko valjaka). Na početku, Vi birate čip i možete osvojiti 3, 4 i 5 rulet valjaka. Nakon što stavite ukupno 12 čipova na klasični rulet stol i okrenete rulet. Svaki okretaj predstavlja mogućnost odvojenog osvjanja, tako da imate mogućnost da dobijete zaista lijepe bonuse.

Svekupno, mi smatramo da je Reely roulette dobar slot. Nudi izvanredno i dugotrajno iskustvo u igranju koje Vam neće dosaditi (samo izuzev ove kratke glazbene petlje). Biće Vam zabavno i sve dok ne izaberete pravu strategiju, imat ćete mnogo pobjeda. Želimo Vam mnogo sreće.

Igrajte ostale online igre s ruletom besplatno

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se