Fliper rulet

Fliper rulet


Ocjena od Grisio VIP Club NYX
Besplatna internetska igra Fliper rulet
Besplatno igranje privremeno nije dostupno.
Vrsta igre Arcade Slot; kombinacija slota i ruleta
Rezolucija 4:3
Min. ulog €0,10
Maks. ulog €1000
Značajke igre Bonus igra – “kockanje” značajka

Ne postoji mnogo slotova koji kombiniraju više vrsta igara u jednu. Sigurno, postoje izuzetci , ali to su... iznimke. Zbog toga cijenimo Ash Gaming kockanje na kombinaciji kao što je ova. Pogledajmo bliže!

Rulet ne zahtijeva predstavljanje. Mnogo je ljudi oduševljeno s okretnim kotačem i vjerojatno ne možete pronaći popularniju igru. Ali čak i okretanje takvog kotača može postati zamorno i dosadno vrijemeno, tako da su inovacije važno. Jedan način inovacija je kombinacija ruleta s drugom popularnom igrom - fliper.

Kao ideja, to je lijepo. Zašto samo okretati kada možete zalijepiti? Ali je izvršenje ovdje čudno kao i šala u zadnjoj rečenici.

Počnimo s audiovizualnom stranom. Ili prije vizualnom. Ovdje nema mnogo audio. Glazba u pozadini ne postoji, tako da ćete morati biti zadovoljni samo sa zvukom flipera. Ovo su - dakle, zamislite da stojite satima pored vrtuljka. Umorili ste se od njih i bolje je da igrate bez glabe i koristite svoju vlastitu glazbu u pozadini.

Grafike su bolje. Ugodan, moderan UI, s jednostavnim izbornikom, nikada Vas ne izdaje. Sve važno je na jednom ekranu i kada ga jednom razumijete, to je klasični europski rulet, Vi ste u prednosti.

Izaberete sumu i vrstu uloga i počnete igrati. Ali umjesto tipičnog bubnja i loptice, dobijete fliper. Veoma jednostavnu, naravno. Zaboravite to da morate koristiti fliper da bi zadržali lopticu u igri. Ovdje ste samo da gledate. Ne možete čak niti ispaliti lopticu. Zabavno je za nekoliko igara, ali vremenom će postati sve više dosadno. Ovo je zbog toga što loptica nikada ne prestaje igrati za dugo, a Vi gurate lopticu samo s Vašim očima. Sve ovo se može isključiti u izborniku naravno - u ovom slučaju možete se samo kladiti i dobiti rezultat. Ali onda cijela igra gubi svoj smisao.

Bonus igra je interesantna. Funkcionira kako slijedi: kada osvojite ulog, ne dobijate odmah svoje nagrade. Umjesto toga možete izabrati da ih multiplicirate. Kako? Ponovno preko flipera. Ali ovdje se stol mijenja, dodaju se bonusi i gledate kako bi vidjeli osvaja li loptica bonus točke. Ukoliko da, Vaše nagrade će dobiti lijepa uvećanja - čak i do deset puta. Ukoliko ne udari niti jednu, gubite svoje nagrade.

I... to nije sve. Ponavlja se uvijek iznova. Ništa više. Kako bi ovu staru igru sumirali, koristit ćemo jednu staru poslovicu: nije riba, nije meso. Ideja je nesumnjivo odlična; izvršenje kaska iza naslova i možete vidjeti kako nešto što izvrsno izgleda na papiru ne funkcionira zagarantirano u praksi. Ali sigurni smo da će Fliper rulet pronaći svoje obožavatelje i da će oni uživati. Neka Vas sreća služi.

Igrajte ostale online igre s ruletom besplatno

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se