Sustav Royal

Sustav Royal

2016-09-28 13:00:39 - Braňo "Ace"

Ako se smatrate vrlo opreznim igračem ruleta, obavezno morate isprobati ovaj rulet sustav. Namijenjen je igračima koji igraju hladne glave i nisu ljubitelji prekomjernog rizika, već vole suzdržaniju igru.

Kraljevstvo za sustav?

Sustav koji vam ovdje predstavljamo zapravo je popularna strategija za igranje ruleta koja se navodno koristila još u davna vremena, na dvoru francuskog kralja Luja XIV. Međutim, ako usporedimo vremensko razdoblje kada je Luj živio i razdoblje kada su ustanovljena osnovna pravila ruleta, bit će nam jasno da ta tvrdnja vjerojatno nije istinita. Neovisno o porijeklu, ovaj je sustav vrlo popularan zahvaljujući svojoj jednostavnosti.

Sustav za dva tuceta bolji je od sustava za jedan

Prednost sustava leži u njegovim jednostavnim načelima. Vrlo je pogodan za kombiniranje sa složenijim strategijama i omogućuje igračima osvajanje popriličnih dobitaka.

Samo je potrebno pravilno primjenjivati sustav igranja. Kako? Ulažite na tucete. Točnije, stavljajte uloge na dva od tri tuceta na kotaču ruleta. Nije pretjerano složeno – ljepota je u jednostavnosti.

Promatrajte nekoliko uzastopnih vrtnji kotača i odlučite kada se ubaciti u igru. Za početak stavite dva uloga, pazeći da ih stavite na ona dva tuceta koja se nisu pojavila u posljednjoj vrtnji. Primjerice, ako je posljednja vrtnja završila na broju 21 (koji je u drugom tucetu), u sljedećoj vrtnji stavite ulog na prvi ili treći tucet.

Ako ne pobijedite, tj., sljedeća vrtnja također završi na broju iz drugog tuceta, povećajte ulog za 1 euro (ili alikvotni iznos za koji ste se odlučili). Ako ste imali sreće i pobijedili, nemojte mijenjati iznos uloga. Međutim, vrlo je važno da ne zaboravite staviti sljedeći ulog na ona dva tuceta koji nisu bili pobjednički. Zapamtite to pravilo. Nikada nemojte stavljati različite iznose uloga na dva izabrana tuceta – time ćete poremetiti logiku cijele strategije koja više neće biti valjana.

Bolje vidjeti jedanput, nego čuti stotinu puta

Kako izgleda jedna takva igra? Zamislimo da smo pričekali željenu vrtnju i pobjednički broj bio je 7. Radi se o broju iz prvog tuceta. Stoga ćemo staviti 1 žeton na drugi i treći tucet. Zamislimo sada da je sljedeća vrtnja završila na broju 10; to znači da smo izgubili. Sada ćemo povećati ulog za 1 žeton po tucetu, što znači da smo sada uložili 4 žetona. Sljedeći pobjednički broj je 22, a on je u jednom od naših izabranih tuceta. Budući da se nalazi u drugom tucetu, u sljedećoj ćemo vrtnji staviti ulog na prvi i treći tucet. Nećemo mijenjati vrijednost naših uloga, već samo mijenjamo položaj žetona. Na taj način nastavljamo igrati sve dok ne dostignemo tjedno ograničenje dobitaka. Uvijek unaprijed postavite takvo ograničenje i pridržavajte ga se.

Probajte omiljenu igru besplatno
Europski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Francuski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se