Sigurne isplate preko igre ruleta - Paysafecard

Sigurne isplate preko igre ruleta - Paysafecard

2014-11-13 19:21:13 -

Plaćanja kasinu

Najviše korištena metoda plaćanja u principu, kada plaćate preko interneta, je definitivno preko kartice (debitne ili kreditne). Licencirana kasina su jako oprezna u pogledu sigurnih transakcija tako da se igrači mogu koncentrirati na uživanje u ruletu bez imalo brige.

Druga najviše korištena metoda plaćanja razlikuje se od zemlje do zemlje. Riječ je ili o online transakcijama s bankovnih računa ili plaćanja putem e-wallet.

Pre-paid kartice

Unatoč relativno visokom stupnju sigurnosti za sve ove metode plaćanja, mnogo ljudi ne zna za još sigurniju metodu plaćanja svog konta igrača. Metoda uključuje pre-paid kartice, od kojih je najpopularnija Paysafecard. Zahvaljujući ovim karticama, možete prenositi novac preko interneta čak i bez kreditne kartice ili bankovnog računa.

Paysafecard je pre-paid kartica koju igrač može kupiti na bilo kojem od 450.000 prodajnih mjesta diljem svijeta. Kartice su dostupne s kreditom od €10 do €100. Sve što trebate učiniti prilikom plaćanja u kasinu je da upišete kod od 16 cifri od PIN-kartice i prenesete novac na Vaš konto igrača. Pored apsolutne sigurnosti, druga prednost ove metode plaćanja je anonimnost - ne upisujete bilo gdje Vaš broj kreditne kartice, broj bankovnog računa ili osobne informacije.

Iz našeg iskustva, nemate razloga za brigu niti kod standardnih plaćanja - jedini uvjet je igranje u priznatom licenciranom kasinu. Ali ako tražite još veći stupanj sigurnosti - sigurno je da Vam možemo preporučiti plaćanja preko pre-paid Paysafecard.

Probajte omiljenu igru besplatno
Europski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Francuski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se