Posebni ulozi na racetrack u ruletu

Posebni ulozi na racetrack u ruletu

2015-11-02 16:07:34 -

Bez obzira jeste li redovan ili povremeni igrač ruleta, sigurno ste već čuli za riječ Racetrack u ruletu. To je ekspanzija Europskog / Francuskog ruleta. To je razlog zašto su nazivi uloga na francuskom.

Racetrack je blisko vezan za takozvane Call Bets, koji su poseban slučaj proširenih uloga. Dodatno uz tradicionalne elemente na tabeli, postoji posebna "racetrack". Ime je bazirano na sličnosti ovalnih staza koje se koriste za utrke konja. U suštini, oblik racetrack-a je vrlo sličan obliku tradicionalnih staza za konjske utrke.

Racetrack djeluje kao umnoživač na kotaču ruleta. Brojevi na stazi čine istu sekvencu kao na ruletskom kotaču. Ipak, oni su isto tako podijeljeni na (najčešće) tri sekcije, koje vam dozvoljava dodatne vrste uloga, takozvane sekcijske uloge. Tako, hajde da pogledano vrste uloga koje se mogu staviti na racetrack.

Vrste posebnih uloga na racetrack u ruletu

Vanjska strana - Neighbours

Ove vrste uloga ne ciljaju na sekcije, već izravno na brojeve na eksternom ovalu. Možete staviti Vaš čip na poseban broj; dodatno uz taj broj, ulog isto tako uključuje susjedne brojeve. Broj susjednih brojeva koji može biti uključen ovisi od varijante igre.

Unutarnja strana (sekcijski ulozi)

Sekcijski ulozi dozvoljavaju Vam da se kladite na jednu od internih sekcija. To znači da će Vaši čipovi biti stavljeni na linije između brojeva u sekciji za koju se kladite.

Voisins du Zero (ili serija 0/2/3)

To se odnosi na sekciju s brojevima do nule. Da napravite ulog, stavite 9 čipova između brojeva kako slijedi: 0/2/3 (2 čipa), 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 25/26/28/29 (2 čipa), 32/35.

Tiers du Cylindre (ili serija 5/8)

Ovo je sekcija brojeva koji su suprotno od 0. Da napravite ulog, stavite 6 čipova između brojeva kako slijedi: 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36.

Orphelins

Ovo je sekcija brojeva koja nije pokrivena s prošle dvije sekcije (Orphelins znači siročad). Da napravite ulog, stavite 5 čipova između brojeva kako slijedi: 1, 6/9, 14/17, 17/20, 31/34.

Posebni ulozi

To su posebni unutarnji ulozi koji proširuju ponudu unutarnjih uloga. Oni su prilično rijetki.

Jeu Zero

To je varijanta Voisins du Zero uloga tijekom kojeg se možete kladiti na manje čipova na manjem broju sekcija. Ukupno, samo stavljate 4 čipa kao što slijedi: 0/3, 12/15, 26, 32/35.

Final Bet

Poseban ulog tijekom kojeg se možete kladiti na brojeve od 1 do 9 i u isto vrijeme na sve brojeve s istim brojem kao onaj na koji se kladite. Npr. kada se kladite na broj 2, čipovi će se isto tako staviti na brojeve 12, 22 i 32.

Racetrackse možda čini kompliciranim, ali drugi pogled pokazuje da je to daleko od istine. Dalje, oni dodaju varijabilnost u klasične opklade i dozvoljavaju Vam da postižete veće pobjede. Mi smo već spomenuli rizik: akumulacija postavljanih uloga će Vas brzo dovesti u probleme ako imate seriju poraza. Ipak, mi preporučujemo da najmanje pokušate Racetrack.

Važno je da igrate oprezno, jer se Vaše opklade umnožavaju. Npr. ako se kladite sa €3 na Voisins du Zero, to predstavlja ulog od 9 čipova svaka na vrijednosti od €3 = ukupan ulog od €27.

Probajte omiljenu igru besplatno
Europski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Francuski rulet Roulette NetEnt Igrajte
Multi Wheel Roulette Roulette Microgaming Igrajte

Ovo web-mjesto upotrebljava kolačiće, što nam pomaže poboljšati kvalitetu prikazanog sadržaja. Kolačiće možete blokirati u postavkama preglednika. Upotrebom našeg web-mjesta prihvaćate upotrebu kolačića kakva je naznačena u našim Pravilima o upotrebi kolačića.

Slažem se